PWO (Pre-Workout)

Vill du ha skjuts i din träning och vill maximera din träningsnivå kan det vara till fördel att nyttja en PWO.


PWO är ett samlingsnamn för prestationshöjare vilka ofta tas före fysisk aktivitet.

Tränar du mycket och behöver extra energi kan prestationshöjare hjälpa dig att fortsätta prestera
på hög nivå.

Det finns olika former av prestationshöjare och dessa verkar på olika sätt beroende vilken form av produkt det är. Innehållet i respektive produkt beskriver vilket syfte produkten skall fylla i din träning.


Produkterna främjar fokus, pump, styrka samt uthållighet. Hänger du mycket på gymmet är tillskott för pump samt styrka att föredra.

Är din träning mer anpassad efter kondition samt lågintensiv träning rekommenderar vi att du nyttjar en prestationshöjare som är framtagen för att förbättra dinuthållighet.

Förbränning

Med en noga utvald formula kommer Super Shred hjälpa dig att eliminera ditt fett i kroppen. Med ingredienser som ser till att din aptit minskar och samtidigt ökar din förbränning i kroppen kommer Super Shred leda dig till din förändrade och hälsosamma kropp. Super Shred innehåller kliniskt testade ingredienser som främjar fettförbränning och välmående. Olika örtextrakt i kombination med hallonketoner och koffein får din kropp att bränna fett på ett effektivt och naturligt sätt.

Pump

Önskar du få ett ordentligt pump i ditt träningspass har vi vår Super Pump. Super Pump är en kraftfull pump-produkt som även har en muskelbyggande effekt. Känslan av forslande blodflöde till musklerna vid ett intensivt träningspass är oövervinnlig, det är vad vi kallar SUPER PUMP!

Uthållighet

Ett 100% rent kreatintillskott som vi på Elit nutrition har tagit fram. Det ger dig den extra uthålligheten under passet du behöver. Elit Creatine från Elit Nutrition innehåller inga konstigheter, endast rent kreatinmonohydrat. Med hjälp av ett kontinuerligt intag av kreatin förstärks muskelns fysiska prestation vid högintensiv och kortvarig träning. Kreatin är ett väldigt säkert och väl studerat kosttillskott som dessutom ger märkbara, snabba resultat.

Fokus

Ökad fokus och mer koncentration under träningspasset ger bevisat större resultat. Vita Growth från Elit Nutrition består av perfekt blandning av kolhydratkällorna Waxy Maize samt Maltodextrin. Waxy maize har den fantastiska egenskapen om ultrasnabbt upptag i kroppen vilket gör att den lämpar sig utmärkt för påfyllnad av tömda glykogendepåer efter fysisk aktivitet.sv_SESwedish